B E M U T A T K O Z Á S

BEMUTATKOZÁS

Abban hiszek, hogy léteznek olyan emberi kapcsolódások, melyekben új szemléletmódok születhetnek meg. Ezek segítségével könnyebben rá tudunk látni életünk azon területeire, ahol az aktuális nehézségeink,  elakadásaink vannak.Az új nézőpontok megtapasztalásával és a választás szabadságával hozzáférhetővé válik a számunkra legtámogatóbb megoldás.


Így a változás, változtatás nem egy magunkra erőltetett külső impulzus lesz, hanem egy önazonosulási folyamat, amely során a saját - sokszor elveszettnek vélt - belső erőforrásaink válnak elérhetővé.

Az élet minden területén az foglalkoztat, hogy hogyan lehet a belső és a külső elakadásokat erőforrássá alakítani.


Két évtizede foglalkozom a fizikai, lelki és mentális okok összefüggéseinek kutatásával és megértésével. Tettem ezt korábban sportolóként, hosszú évekig masszőrként, majd egyre több alternatív gyógyító módszert sajátítottam el, és folytatom az utamat a mai napig coachként, biodinamikus craniosacralis kezelőként.

Személyes életutam, tapasztalásaim, és az átélt nehézségek, traumák olyan kulcsokat adtak a megoldatlan fizikai-érzelmi-mentális konfliktusok átlátásához, amelyek Ariadne fonalaként vezettek el engem ezekhez a tevékenységekhez.


Abban tudlak támogatni, hogy a saját megértéseiden keresztül hogyan tudsz olyan erőket mozgósítani az életedben, amelyek segítségével növekedhet az elfogadásod és a tudatosságod a választási lehetőségeidet illetően.

Kapcsolati űrlap

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.